Målrettede og kontinuerlige målinger og opfølgninger skærper organisationens fokus på mål og krav.

I-Trusts services bygger på afprøvede metoder, der er lavet i samarbejde med eksperter fra universiteter i Danmark og Tyskland og som er anvendt i praksis i danske og internationale projekter.

Aftale om data sikkerhed

VORES SYSTEMER HÅNDTERER FORANDRINGSPROCESSER INDEN FOR

Awareness

I-Trust hjælper med etablering af awarenessprogrammer som gennem information, kommunikation og træning bidrager til ændring af organisationers adfærd.

Læs mere om awareness

Compliance

enablor-portalen giver virksomheder og offentlige organisationer mulighed for at måle deres IT-sikkerhed på forskellige niveauer.

Risk Managment

enablor har sit eget risikovurderingsværktøj, Risk Management, som er med til at sikre en mere overskuelig identifikation, oprettelse og beskrivelse af risikobilledet og dermed en langt nemmere vedligeholdelse af informationer.

læs mere om risk management

Benchmark

Med alle I-Trust produkter og platforme er benchmarking og fællesinitiativer muligt. Derved er det muligt at sammenligne resultater og fremdrift på tværs af større organisationer.

læs mere om benchmarks

Beredskab

I-Trust har gennem mange år arbejdet med etablering og forankring af beredskabsplaner -både i Danmark og udlandet.

læs mere om beredskab
enablor Plan do check act

Teoretisk grundlag

I-Trusts Compliance-modeller bygger på kvalitetsstyringsprocesser som Plan-Do-Check-Act, Garnegie Mellons University’s IDEAL model samt Six Sigma.

Awareness-arbejdet tager udgangspunkt i anerkendt adfærdsforskning som bl.a. er anvendt i trafikforskning og i markedsføringsteori og samles i begrebet KFE – Kendskab, Forståelse og Efterlevelse.

Kontakt I-Trust for at høre mere om vores værktøjer.