alliancepartnere

Junglemap

Junglemap er vores samarbejdspartner til opsætning af NanoLearning. I stedet for at akkumulere al e-learning på én gang, er NanoLearning er en læringsproces baseret på en serie 2-5 minutters moduler leveret via e-mail over en række dage, uger, måneder eller år, afhængigt af emnet.

Junglemap logo

Data & More

Data & More er det næste led i arbejdet med informationssikkerhed. Deres produkter tager over, hvor I-Trusts slipper. Data & More arbejder blandt andet med automatiseret scanning og afsøgning af personrelaterede data efterfulgt af overvågning af data for at sikre compliance.
De arbejder desuden med kortlægning af kritiske forretningsdata og analyse af datakvalitet baseret på regelsæt,

Samarbejdspartnere

datacompagniet

datacompagniet er specialister i it-infrastruktur herunder it-sikkerhed og hosting.

datacompagniet logo

Fleet Intelligence

Fleet Intelligence skaber forudsætningerne for at optimere virksomhedernes og kommunernes samlede omkostninger til befordring – drift af bilflåde og befordrings godtgørelse – for at opnå en mere rationel udnyttelse af ressourcerne.

Fleet Intelligence Logo

TNI Partner

Stærke kommunikationsløsninger til små og mellemstore virksomheder og offentlige organisationer

TNI Partner logo

iTGRC Asia Practitioner Advisory Group

ITGRC Asia er et praktiserende konsulentfirma med base i Singapore, der er grundlagt af en gruppe Risk and Compliance ledere samt professionelle inden for Information Security Management.

ITGRC Asia Logo

Alna

Alna Group tilbyder professionelle løsninger, der dækker IT-relaterede funktioner, herunder dannelsen af ​​IT-infrastruktur, udvælgelse af software, levering af professionelle forretningsløsninger og vedligeholdelse af IT-infrastruktur.

Alna Group Logo

Vil du vide mere?

Er du interesseret i mere viden om vores samarbejder, arbejde og nye tiltag, kan du se mere under Projekter.

Projekter