Om teamet bag I-Trust

Det unikke ved teamet bag I-Trust er, at alle medarbejdere har forskelligartede baggrunde, som gør os i stand til hurtigt at sætte os ind i nyt materiale, analysere det og finde frem til en løsning. Hver især har vi unikke baggrunde fra bl.a. datalogi, historie, engelsk, nordiske sprog, kommunikation, salg og endda undervisning. Ud over det har vi en fælles passion for I-Trust og evnen til at skabe resultater for kunderne.

Vores mål er, at alle der kommer til os, skal have en løsning som kan ses på bundlinjen. Vi kommunikerer med alle typer virksomheder og organisationer på alle niveauer. Med vores fælles baggrund har vi mulighed for at udforme tilpassede spørgerammer og opsætninger, så alle får den helt rigtige løsning til dem og deres virksomhed.

Klaus Kristensen
Direktør

Klaus er både I-Trusts stifter og direktør. Han har 26 års erfaring inden for IT og informationssikkerhed, bl.a. med en baggrund hos Tele Danmark. Klaus er uddannet i computer science og historie fra Aarhus Universitet.

Kristian Bering Asmussen
Program manager

Kristian er rygraden i I-Trusts udvikling. Han har ansvar for programstyring på eLearning, awareness-rådgivning, produkt- og udviklingsansvar. Kristian er uddannet i lingvistik og engelsk fra Aarhus Universitet.

Sofie Bindslev Jensen
Marketing-koordinator

Sofie er kommunikationslinket hos I-Trust. Hun står for marketing, CRM, partnerkontakt, events og den skriftlige kommunikation. Hun er uddannet i Nordisk Sprog og Litteratur ved Aarhus Universitet.

Lasse Kvist
Hoyer

Projektleder

Lasse er bl.a. projektleder på I-Trusts skoleprojekt. En rolle han udfylder med ekspertise fra sin baggrund som gymnasielærer. Derudover arbejder han med  indhold til eLearning og enablor. Han er uddannet i engelsk og historie ved Aarhus Universitet.

Jesper Deleuran
Salg og partnerkontakt

Jesper er sælger hos I-Trust og arbejder tæt sammen med vores partnere. Jesper arbejder fokuseret på at skabe større og bedre kendskab til I-Trust produkter & løsninger. Han var med til at stifte Datacompagniet, som i dag er en af I-Trusts tætte samarbejdspartnere.

Karl Dait
Salgs- og Marketing Chef

Karl er tidligere produkt manager og marketing ansvarlig hos hhv. SimCorp og Microsoft. Han bringer et omfattende kendskab til branchen med ind i I-Trust. Han står for salg og marketing ift. adwords og SEM. Han er uddannet fra University of Southern Queensland i Australien.

Søren Nielsen
Softwareudvikler

Søren arbejder med softwareudvikling med hovedfokus på kodning og backend, men han har samtidig en unik kontakt til kunderne gennem hans funktion som teknisk support. Han er uddannet fra Erhvervsakademi Dania.

Person

Regitse Kristensen
Elev

Regitse er I-Trusts yngste medlem. Hun fungerer som en ekstra hånd for Klaus og Sofie. Hendes opgaver ligger hovedsageligt inden for opdatering af CRM, koordinering inden events og diverse ad hoc opgaver.