Om teamet bag I-Trust

Det unikke ved teamet bag I-Trust er, at alle medarbejdere har forskelligartede baggrunde, som gør os i stand til hurtigt at sætte os ind i nyt materiale, analysere det og finde frem til en løsning. Hver især har vi unikke baggrunde fra bl.a. datalogi, historie, engelsk, nordiske sprog, kommunikation, salg og endda undervisning. Ud over det har vi en fælles passion for I-Trust og evnen til at skabe resultater for kunderne.

Vores mål er, at alle der kommer til os, skal have en løsning som kan ses på bundlinjen. Vi kommunikerer med alle typer virksomheder og organisationer på alle niveauer. Med vores fælles baggrund har vi mulighed for at udforme tilpassede spørgerammer og opsætninger, så alle får den helt rigtige løsning til dem og deres virksomhed.

Klaus Kristensen
Direktør

Klaus er både I-Trusts stifter og direktør. Han har 26 års erfaring inden for IT og informationssikkerhed, bl.a. med en baggrund hos Tele Danmark. Klaus er uddannet i computer science og historie fra Aarhus Universitet.

Charlotte Grace Overgaard Key Account Manager

Charlotte Grace Overgaard
Key Account Manager

Charlotte har lang erfaring med offentlige virksomheder fra blandt andet KMD og har en BS i datalogi, en HD i Infomatik samt et Certifikat i persondataret fra Syddansk Universitet.

Charlotte skal arbejde med salg og leverancer til offentlige kunder samt med partnerkanalen hos I-Trust. Hun tilknyttes skoleprojektet fra starten af januar.

Peder Forsman Key Account Manager

Peder Forsman
Key Account Manager

Peder har mangeårig erfaring med salg af elearning produkter til private og offentlige kunder både som Key Account Manager og Area Sales Manager.

Peder skal arbejde hos I-Trust med salg af både Nanolearning og enablor til private og offentlige.

Erik Rosenbom Chief Compliance Officer

Erik Rosenbom
Chief Compliance Officer

Erik kommer fra en stilling som ansvarlig for risikostyring hos Skat. Han har en uddannelse som DPO og en HD i Organization hos Copenhagen Business School.

Erik har lang erfaring med GDPR fra offentlige og private organisationer og skal styrke I-Trusts konsulentarbejde og tjenester på enablor.  

Karl Dait
Salgs- og Marketing Chef

Karl har en ledelsesbaggrund hos SimCorp og Microsoft. Han bringer et omfattende kendskab til branchen med ind i I-Trust. Karl har en MBA i International Business fra University of Southern Queensland i Australien.

Kristian Bering Asmussen
Program manager

Kristian er rygraden i I-Trusts udvikling. Han har ansvar for programstyring på eLearning, awareness-rådgivning, produkt- og udviklingsansvar. Kristian er uddannet i lingvistik og engelsk fra Aarhus Universitet.

Sofie Bindslev Jensen
Marketing-koordinator

Sofie er kommunikationslinket hos I-Trust. Hun står for marketing, CRM, partnerkontakt, events og den skriftlige kommunikation. Hun er uddannet i Nordisk Sprog og Litteratur ved Aarhus Universitet.

Lasse Kvist
Hoyer

Projektleder

Lasse er bl.a. projektleder på I-Trusts skoleprojekt. En rolle han udfylder med ekspertise fra sin baggrund som gymnasielærer. Derudover arbejder han med  indhold til eLearning og enablor. Han er uddannet i engelsk og historie ved Aarhus Universitet.

Jesper Deleuran
Salg og partnerkontakt

Jesper er sælger hos I-Trust og arbejder tæt sammen med vores partnere. Jesper arbejder fokuseret på at skabe større og bedre kendskab til I-Trust produkter & løsninger. Han var med til at stifte Datacompagniet, som i dag er en af I-Trusts tætte samarbejdspartnere.

Søren Nielsen
Softwareudvikler

Søren arbejder med softwareudvikling med hovedfokus på kodning og backend, men han har samtidig en unik kontakt til kunderne gennem hans funktion som teknisk support. Han er uddannet fra Erhvervsakademi Dania.

Person

Regitse Kristensen
Elev

Regitse er I-Trusts yngste medlem. Hun fungerer som en ekstra hånd for Klaus og Sofie. Hendes opgaver ligger hovedsageligt inden for opdatering af CRM, koordinering inden events og diverse ad hoc opgaver.