Mød I-Trust teamet

Det unikke ved teamet bag I-Trust er, at alle medarbejdere har forskelligartede baggrunde, som gør os i stand til hurtigt at sætte os ind i nyt materiale, analysere det og finde frem til en løsning. Hver især har vi unikke baggrunde fra bl.a. datalogi, historie, engelsk, nordiske sprog, kommunikation, salg og endda undervisning. Ud over det har vi en fælles passion for I-Trust og evnen til at skabe resultater for kunderne.

Vores mål er, at alle der kommer til os, skal have en løsning som kan ses på bundlinjen. Vi kommunikerer med alle typer virksomheder og organisationer på alle niveauer. Med vores fælles baggrund har vi mulighed for at udforme tilpassede spørgerammer og opsætninger, så alle får den helt rigtige løsning til dem og deres virksomhed.

Klaus Kristensen
Direktør

Klaus er både I-Trusts stifter og direktør. Han er en del af alt fra udvikling til salg og har daglig kontakt med vores kunder. Han har 26 års erfaring inden for IT og informationssikkerhed, bl.a. med en baggrund hos Tele Danmark. Klaus er uddannet i computer science og historie fra Aarhus Universitet.

Peder Forsman Key Account Manager

Peder Forsman
Key Account Manager

Peder har mangeårig erfaring med salg af elearning produkter til private og offentlige kunder både som Key Account Manager og Area Sales Manager.

Peder skal arbejde hos I-Trust med salg af både Nanolearning og enablor til private og offentlige.

Chief Compliance Officer

Erik Rosenbom
Chief Compliance Officer

Erik kommer fra en stilling som ansvarlig for risikostyring hos Skat. Han har en uddannelse som DPO og en HD i Organization hos Copenhagen Business School.

Erik har lang erfaring med GDPR fra offentlige og private organisationer og skal styrke I-Trusts konsulentarbejde og tjenester på enablor.  

Karl Dait
Salgs- og Marketing Chef

Karl har mere end 17 års erfaring med B2B-salg og en ledelsesbaggrund hos SimCorp og Microsoft. Han bringer et omfattende kendskab til branchen med ind i I-Trust. Karl har en MBA i International Business fra University of Southern Queensland i Australien.

Marketingcoordinator

Sofie Bindslev Jensen
Salgs- og marketingkoordinator

Sofie er ansvarlig for den skriftlige kommunikation og produktmateriale. Hun håndtere nyhedsbreve, hjemmeside og kommunikation ud af huset. Derudover står hun for partnerkontakt og koordinering ved messer og events. Sofie er uddannet i nordisk sprog og litteratur ved Aarhus Universitet.

Lasse Kvist Hoyer
Projektleder

Lasse er projektleder i forbindelse med I-Trusts samarbejde omkring informationssikkerhed i de danske folkeskoler. Derudover sidder han også med sprogarbejde og udvikling på enablor. Han har en baggrund som gymnasielærer, og er uddannet i engelsk og historie på Aarhus Universitet.

Søren Nielsen
Softwareudvikler

Søren arbejder med udvikling af I-Trust produkter, primært enablor og værktøjerne herpå. Han primære opgave er softwareudvikling, men han har også projektlederansvar og samarbejder med vores eksterne udviklingsafdeling. Søren er uddannet systemudvikler og programmør hos Erhvervsakademi Dania.

Kristian Bering Asmussen
Program Manager

Kristian er en del af rygraden i virksomheden og hans opgaver spænder vidt. Hans primære fokus er på NanoLearning, hvor han står for tilrettelægning, udarbejdelse og afholdelse af demoer, men han har også en finger med i spillet, når det kommer til software udvikling.

Kristian er uddannet i engelsk og lingvistik ved Aarhus Universitet.

Regitse Kristensen
Bogholder og studentermedhjælper

Regitse er I-Trusts yngste medlem og fungerer som højre hånd for både Klaus og Sofie. Regitse hjælper til med opdatering af CRM og andre ad hoc opgaver.

Peter Brydegaard
Key Account Manager

Peter har mange års erfaring med salg og telemarketing. Han har tidligere arbejdet som salgsdirektør hos euphoner. Han arbejder med at udbrede kendskabet til I-Trust og vores produkter til nye kunder og samarbejdspartnere. Peter er uddannet fra Copenhagen Business School.