Specialiseret vedledning og værktøjer til informationssikkerhed

Hos I-Trust er vi specialister i undersøgelser af informationssikkerhed, compliance og awareness. Det er vores opgave at guide vores kunder til de bedste resultater og tilbyde dem, de bedst mulige værktøjer, som i sidste ende vil føre til synlige resultater i organisationen. 

Vejen til bedre informationssikkerhed starter med en beslutning hos den sikkerhedsansvarlige og ledelsen. Arbejdet med informationssikkerhed kan gøres nemt og overskueligt med de rette værktøjer. I-Trust tilbyder en række løsninger som støtte i arbejdet med at opnå compliance, hvad end det er compliance i forhold til EU GDPR eller ISO-standarder.

Platformen til informationssikkerhed

I-Trust arbejder på den unikke platform enablor, hvor det er muligt at analysere og forbedre indsatsen inden for en række forskellige områder. enablor er bygget op omkring en række forskellige værktøjer, så hver organisation selv kan sammensætte deres egen unikke værktøjskasse specifikt til deres ønsker og behov. 

Der er værktøjer til benchmark, SOA, analyse, DPIA, Risk Management mm. Værktøjet analysor hjælper til at arbejde med medarbejdermålinger og -undersøgelser for at skabe resultater, der er synlige på alle niveauer i organisationen. 

I arbejdet med compliance og informationssikkerhed er det vigtigt at uddanne, så alle har kendskab til retningslinjer og korrekte processer. Dette kan gøres gennem NanoLearning, der med korte og informative lektioner bringer vigtig viden ud til modtagerne uden at tage unødvendig tid fra arbejdet.

enablor logo

Enablor

Analysér og forbedr indsatsen inden for
områder som fx ISO-standarder, lovgivning, governance, ressourcer, mm.

Enablor er værktøjet til organisationer der ønsker at arbejde målrettet med forbedringer og samtidigt bevare overblikket over mange indsatsområder.

Læs mere om enablor
Analysor logo

Analysor

Arbejd fokuseret med medarbejder-målinger og -undersøgelser for at skabe bedre og synlige resultater i organisationen.

Analysor hjælper med at identificere konkrete forbedringsmuligheder og sikrer at indsatsen følges helt i mål

Læs mere om analysor
NanoLearning logo

Nanolearning

NanoLearning gør det enkelt, hurtigt og nemt,  at bringe vigtig viden ud til modtagerne.

Modtagernes fremskridt følges og dokumenteres løbende.

NanoLearning tilbydes i samarbejde med norske Junglemap.

Læs mere om NanoLearning

I-Trust er specialister i undersøgelser af informationssikkerhed, compliance og awareness

Vores værktøjer enablor og analysor bliver udbudt på egne survey-platform, hvor vi grundlæggende har revolutioneret, hvordan man deltager i en spørgeskemaundersøgelse.

Besvarelsen er gjort dynamisk og overskuelig med navigation mellem spørgsmål via navigationstræ, og respondenten har altid direkte adgang tidligere data for sammenligning. Efter besvarelse får respondenten med det samme adgang til et Dashboard med resultatet af undersøgelsen og sammenligning med andre deltagere. Det øger datakvaliteten og det øger brugernes tilfredshed.

Gennemgang af analyse data